Със силни козове разполага Локомотив Пловдив в предстоящия сблъсък с

...
Със силни козове разполага Локомотив Пловдив в предстоящия сблъсък с
Коментари Харесай

Три силни коза за Локо Пд срещу ЦСКА

Със мощни козове разполага Локомотив Пловдив в идния конфликт с ЦСКА. " Смърфовете " одобряват столичани през днешния ден от 17,45 часа, а черно-белите се радват на непоклатимост на треньорския пост, мощен колектив и изявен водач на терена.

ТРЕНЬОР


Един от най-силните козове на Локомотив стои на скамейката. Треньорът Бруно Акрапович е в основата на положителните игри на черно-белите през тази година. Той е отпред на Локо тъкмо от 2 години, а с съвсем всички играчи работи най-малко от лятото на 2018-а насам. Специалистът беше осмиван, че си е " докарал квартала " на " Лаута ", само че заварката, която имат смърфовете, евентуално е най-хубавата в шампионата след тази на Лудогорец. Футболистите са изцяло наясно с условията и особеностите на Акрапович, което е доста потребно в тактическо отношение. В този аспект ЦСКА е доста надалеч от Локо.

Армейците са водени от Милош Крушчич, който е отпред от към 2 седмици насам. В подобен интервал той може да съобщи напълно дребна част от своите хрумвания на тима, а самите играчи мъчно ще асимилират незабавно това, което Крушчич желае. Футболистите и сърбинът занапред би трябвало да се напасват едни към други и посред им да се построи доверие. При Локо този развой е завършил доста от дълго време и равнището на автоматизация на дейностите е по-високо.

КОЛЕКТИВ

И по този параграф Локо превъзхожда ЦСКА. Съставът на пловдивчани е доста no-сработен. Новите фигури в отбора по отношение на предишния сезон са три. Като корав титуляр много бързо се наложи бранителят Малембана, до момента в който халфовете Георги Илиев и Петър Витанов получават по-малко шансове. От друга страна, Илиев е играл и преди за Локо Пд, а през предишния сезон той и Витанов бяха дружно в Черно море, тъй че се познават добре. Всички останали състезатели са на " Лаута " от най-малко година насам, за който интервал са построили чудесно взаимоотношение.

Текучеството в ЦСКА е много по-голямо. Само през лятото пристигнаха 10 нови играчи, само че дребна част от тях на този стадий съумяват да се преборят за титулярно място. В същото време армейците всеки сезон са напускани от звездата си, като неналичието на последната такава - Десподов, още не е преодоляна. Всичко това пречи на сработването на състава и се вижда, че разбирателството на терена не е изключително положително.

Друг основен плюс на Локо е и самата атмосфера вътре в отбора. Колективът е много обединен, а на смърфовете им проличава, че играят с огромно въодушевление. При ЦСКА е таман противоположното. Между футболистите има известни бариери, а изявите, които са много под упованията, наливат олово в краката и не въздействат добре на микроклимата в съблекалнята. Армейците играят прекомерно внимателно и несигурно от началото на сезона.

ЛИДЕР


Локо има изявен лидер на терена в лицето на Димитър Илиев. Добавете към него и Георги Илиев и ще получите двама ветерани с голям опит и въздействие върху останалите. Нещо повече - съфамилниците са били в шампионския тим на Локо през 2004-а и чудесно знаят какво значи черно-бялата фланелка.

При ЦСКА е много по-различно. Капитанът Бодуров беше разжалван и сега въобще не тренира с тима. В негово неявяване няма друга толкоз авторитетна фигура. Донякъде в тази роля влиза Занев. А най-близо до понятието " треньор на терена " е... испанецът Албентоса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР