Със сигурност всяка жена тайно си мечтае да срещне истински

...
Със сигурност всяка жена тайно си мечтае да срещне истински
Коментари Харесай

Арабски шейх си взе за втора жена сервитьорка от Минск и ето как се преобърна животът й СНИМКИ

Със сигурност всяка жена скрито си мечтае да срещне същински принц. Младата Наталия също приспадаше мъж тези дами. Но даже не подозираше, че сама ще стане брачна половинка на арабския шейх.



Ужасна орис може да сполети дамите, които изневерят на мюсюлмани СНИМКИ

Съдбовна среща
Наташа работила като сервитьорка в Минск. Момичето имало шанса да стартира работа в първокласен хотел, където получавала положителни пари. Почетните задгранични посетители постоянно отсядали в влиятелния хотел. Веднъж там дошъл и арабският шейх Сайд.



Турски хубавици плениха всички с хубостта си! Горещи СНИМКИ

Саид се оказал богат човек, който имал голямо благосъстояние. Активно се занимавал със спорт и посвещавал цялото си свободно време на него.

Но какво докара огромния милиардер в Минск?
Мъжът отишъл в Минск за първи път. Той бил там, с цел да взе участие в шампионат по пукотевица. Саид се занимавал с този спорт от няколко години и просто не можел да пропусне огромните надпревари, отдадени на тази му пристрастеност.



Наталия и Саид се срещнали в ресторанта, където момичето работило. Мъжът незабавно забелязал чаровна сервитьорка и не отклонил взор от нея цяла вечер.

Най-накрая той се осмелил да предложения хубавицата на първа среща. Наталия не възразила, а незабавно щом се видели тя се съгласила и на втора среща с шейха.



Повече за невероятната любовна история на арабски шейх и живота на красивата сервитьорка, която тотално се трансформирал, както и още фотоси, ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР