Със сигурност всеки може да изброи какво точно го дразни

...
Със сигурност всеки може да изброи какво точно го дразни
Коментари Харесай

Най-нетърпимото в политика Бойко Борисов

Със сигурност всеки може да изброи какво тъкмо го нервира в водача на ГЕРБ, който години наред е министър председател на България. Конкретно обаче Бойко Борисов още веднъж се наби в главите на към момента интересуващите се най-малко малко от политика български жители от началото на тази седмица (20.05 – 24.05.2019) – тъй че имах опция да си опресня какво тъкмо не претърпявам в политическата му персона. За троловете особено наблягам – политическата му персона, не физическите му качества. И по този начин:
Извърта като пумпал
Специално в изявлението за утринния блок на Нова телевизия Борисов по този начин и не отговори на въпросите за виталния стандарт в България. Не за положението на държавния бюджет, а за виталния стандарт. Просто казано – за приходите на елементарните българи.
Не дава отговор на същински неуместните въпроси
В Нова телевизия за партийните дотации много-много не го питаха Борисов. Но даже някой да се престраши – ето ТУК един образец, отговорите са в жанр " не съм отговорен аз, комунистите и наследниците им бяха ".
Вечният референ " предходните бяха "
Директно прекосяване от точка 2 в точка 3. За партийните дотации Българска социалистическа партия били отговорни, те приели закона. Не стана ясно кой тъкмо закон съгласно Борисов – цялостното му название. И по кое време е признат – откакто не е той, би трябвало да знае. А може би Борисов може да изясни по какъв начин по този начин " несъвършенство в законодателството " за по-големите с 6,5 млн. лв. партийни дотации годишно не се случи с размера на пенсиите или размера на компенсациите за безработица? И кой в действителност има властта в България да трансформира законите?!
Кой ми нацапа гащите?!
Извън политическите виновници, за неуспехите се намират и други. Например, когато приказваме за нещо съществено като качеството на направеното на варненския бул. " Васил Левски " и то единствено като един от многото образци за такива инфраструктурни достижения (ще има ли в миналото миг в който няма нито един ремонт на Автомагистрала " Тракия ", вълничките по Автомагистрала " Люлин " ще се изгладят ли или да чакаме вятъра да спре да ги прави, и така нататък и т.н.), се минава към дълбоки умозаключения, че против природата нищо не може да се направи. На това може да повярва единствено човек, който не е осведомен с огромните (а и не само) пътища в Западна Европа.
Бягството за конкретика
Обещания като това да има смяна на партийните дотации в посока надолу Борисов е правил. Но в никакъв случай не се ангажира с прецизен период – по кое време тъкмо? Има ли потребност да изяснявам какво има намерение да прави човек, който дава обещание нещо, само че не споделя по кое време ще го извърши?
И с цел да няма единствено ядосан рев с марка " ГЕРБ " (разбира се, че ще има), да уточня и какво не одобрявам в публично най-големия му съперник. Не одобрявам, че тя в действителност не му е съперник, а асистент. Последният страховит образец е опитът Борисов да бъде вкаран в " Апартаментгейт " поради една пристройка, освен това в негов парцел. Това е образец за дребнотемие и е елементарно оборимо, само че пък е отлична основа по-късно Борисов да напомня още веднъж и още веднъж по какъв начин едикакво си било компромат против него, по тази причина и всяка останала рецензия е компромат, въпреки въобще да не е по този начин. А за надалеч по-важни неща - да вземем за пример дали прокуратурата няма да потърси има ли недекларирани приходи Цветан Цветанов и счита ли господин Борисов, че би трябвало това да се направи " немедленно ", госпожа Нинова е много " разсеяна "...
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР