Със сигурност ви се е случвало да не уцелите номера

...
Със сигурност ви се е случвало да не уцелите номера
Коментари Харесай

Nike може да премери номера на обувките ви дистанционно

Със сигурност ви се е случвало да не уцелите номера на обувките си - най-много когато купувате през интернет. Вече знаете, че има толкова доста марки и номер 38 да вземем за пример не е 38 при съперниците.  

Защо е по този начин - тъй като вие сте неповторими. Спортният бранд Nike споделя, че към 60% от хората носят обувки, които не им подхождат, а 28% от обувките се завръщат в магазините заради неприятно определен размер. Невероятно, само че факт.
Но наподобява, че идва краят на това! След 50 години опит в основаването на маратонки Nike заключи, че нещата при избора на подобаващ модел би трябвало да се трансформират, и показа новата идея, наречена Nike FIT.

Идеята е елементарна - инсталирате приложение на смарт телефона, насочвате камерата към краката и получавате безусловно точния размер на обувките, които ще ви паснат съвършено.
Не, това не е толкоз просто, колкото наподобява. Приложението първо сканира и оразмерява пода, регистрира формата на краката ви, а най-после съпоставя получения резултат с база данни.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР