Със сигурност сте забелязали, че един филм от 2011 г.

...
Със сигурност сте забелязали, че един филм от 2011 г.
Коментари Харесай

Филмът „Заразяване“ се качи на високите места в класациите, актьорите с послание

Със сигурност сте забелязали, че един филм от 2011 година от известно време се е качил на високите места в класациите и сякаш няма никакво желание да отстъпи позицията си на по-новите ленти. Става въпрос, несъмнено, за филмът " Заразяване " . Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@mads.and.movies) on Aug 8, 2019 at 10:20am PDT

Най-вероятно към този момент сте го гледали, само че в случай че не сте, ще ви разкажем защо става въпрос без да издаваме прекалено много. В " Заразяване " героинята на Гуинет Полтроу се заразява от мистериозна болест в Китай и дни по-късно умира. Болестта се оказва мощно заразна и месеци по-късно взима милиони жертви по целия свят. Учените са в трескаво търсене на лек, а в това време жителите по целия свят се сблъскват с паническо извършване на покупки, подправени вести и лъжливи месии. Познато, нали? Всъщност има още доста общи обстановки с сегашното, само че би трябвало да гледате кино лентата, с цел да не развалим изненадата.
               

A post shared by (@kate.winslet.official) on Mar 29, 2020 at 10:45pm PDT

Днес актьорите от " Заразяване " се събраха, въпреки и виртуално, с цел да разяснят някои неща, които може би са потребни през днешния ден. Така да вземем за пример Кейт Уинслет, която влиза в ролята на епидемиолог, споделя, че с цел да влезе по-добре в ролята, през 2011 година се е срещнала с доста експерти по публично опазване на здравето. Всички я съветвали едно - да си мие ръцете, като че ли от това зависи животът ѝ. " Знам че е мъчно и ново, и ужасно, само че вие в действителност може да отбраните себе си и хората, които обичате със сапун, мивка и вода. Вирусът се измива със сапуна ", споделя във видеото Кейт Уинслет и демонстрира по какъв начин тя си мие ръцете.
               

A post shared by (@kate.winslet.official) on Mar 28, 2020 at 10:45pm PDT

" Ако сте млади и здрави, несъмнено си мислите, че не е нещо кой знае какво, тъй като сте чували, че този вирус не е повече от простуда. Но това не е правилно. Предишните генерации е трябвало да вършат изключителни неща, а ние просто би трябвало да си седим у дома ", приканва Мат Деймън.
               

A post shared by (@matt_damon_official) on Mar 14, 2020 at 12:50pm PDT

" Много е просто, един от най-хубавите метода да се отбраните от Ковид - 19 е като се държите все едно към този момент сте инфектирани. Вирусът се предава посредством контакт сред хора, т.е. ние сме му нужни, с цел да оцелее. Затова дано не му оказваме помощ. Можем да се оправим с него просто като стоим надалеч един от различен ", споделя Лорънс Фишбърн във видеото.
                 
on Dec 28, 2019 at 7:57pm PST

" Вирусът не е китайски, нито " бяга " от младите. Той е нов вирус, което значи, че нашата имунна система в никакъв случай не го е " виждала ". Параноята също е тип вирус и изисква боязън и погрешна информация, с цел да се популяризира. За нея не ни трябват учени, които да ни излекуват от това ", разяснява Дженифър Ел, която също играе ролята на академик във кино лентата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР