Със сигурност сте виждали снимката по-долу. Това е медицинска сестра

...
Със сигурност сте виждали снимката по-долу. Това е медицинска сестра
Коментари Харесай

Коя е руската сестра, появила се по бански при болни от COVID-19? Вижте красивата Надежда

Със сигурност сте виждали фотографията по-долу. Това е здравна сестра инфекциозната болница в съветския град Тула. На фотографията тя е с защитно облекло, очила, ръкавици, само че под защитното облекло е по бански.

Виж още: Реджеп е готвил за международни звезди, само че мечтае да готви за... Емануела! Ето за какво избра точно нея

Снимката бързо се трансформира в шлагер в обществените мрежи, както и в предмет на голям брой публикации в уеб сайтове от целия свят. Коя е дамата под защитния костюм? Оказва се, че това е красивата здравна сестра Надежда Жукова. 23-годишната дама неотдавна е приключила Медицинския университет в град Рязан. 

Виж още: Зара впечатли с плочки на корема, по какъв начин реализира този резултат

След като излиза наяве кой е зад защитното облекло, министерството на опазването на здравето постановат наказване на жукова - забележка. Въпреки че и болничното заведение понася наказване, основният доктор на лечебното заведение Анна Савишчева хвали здравната сестра, като отбелязва, че тя е добър чиновник, вършещ си съзнателно работата. " Тя остава на работа ", безапелационна е Савишчева.

Виж още: Луиза Григорова искрено за качените килограми и по какъв начин желае да роди

Вниманието и славата, която Жукова получава, я карат да заключи всичките си профили в обществените мрежи. Засега не е ясна каква е нейната позиция, само че доста нейни сътрудници също скочиха в отбрана на колежката си, изтъквайки тежките условия за работа, които този вид костюми основават. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР