Със сигурност сте срещали красиви, стилни и самоуверени жени на

...
Със сигурност сте срещали красиви, стилни и самоуверени жени на
Коментари Харесай

Как да се облече зряла дама, за да изглежда по-млада и по-модерна: 10 изображения с подмладяващ ефект

Със сигурност сте срещали красиви, стилни и самоуверени дами на 55+, които наподобяват най-вече на 40. Тайната им не постоянно се крие в генетиката или „ инжекциите за хубост “.

За да станете образно по-млади, задоволително е умело да композирате изображения, както прави днешната ни героиня. По-долу са показани 10 настоящи ансамбла с анти-ейдж резултат.

Дуетът “зелена блуза + пола-молив от същия цвят ” удобно освежава външния тип на зряла жена. Блогърката в Instagram разреди монохромната си визия с типичен черни помпи.

Сако с експресивен червен колорит добави цветове към дрешника на епохата. Това е отлична основа за основаване на ярки и запаметяващи се ансамбли в всекидневен жанр. Моделът с дълга кройка се съчетава добре с бяла риза, дънки и кецове.

Облеклото, което се състои от настоящи продукти с положително качество, обезпечено ще заличи годините и ще подчертае безупречния усет на притежателя си. В този случай са подобаващи сдържани цветове и нюанси, като главно сиво, бяло, неутрално бежово.

Черният цвят сполучливо се вписва в елегантна подмладяваща визия. Основното нещо е да го премахнете надалеч от лицето. Така че черните вталени панталони се съчетават добре със суичър със свободен крой и удължено яке без непотребни елементи.

Нежно розов пуловер, дънки, бордо палто и кожени боти до глезена са семпла и разбираема визия за пролетта или умерено хладната зима.

Не наподобява по-зле с дънки и топъл пуловер каре палто в хрътки пръсти. Удобните бели маратонки сполучливо допълват модерния възрастов комплект.

Печатните неща съвършено подмладяват външния тип на жена на 50+. Може да бъде миди рокля в ободрителен наследник нюанс или блуза с непоказен флорален десен.

Розовият цвят и многочислените му нюанси имат емфатичен резултат срещу стареене. Нашата героиня носи пудрена водолазка с разклещени панталони в топъл кремав цвят.

Една зряла модница ловко съчетава съвременни детайли с елегантна класика. Снежнобелите кюлоти наподобяват ужасно в композиция от бежов джъмпер и удължено яке в класическа кройка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР