Със сигурност ще се сетите за Супер Бианка – вироглавата

...
Със сигурност ще се сетите за Супер Бианка – вироглавата
Коментари Харесай

Бивша тв водеща се бори с най-коварната болест

Със сигурност ще се сетите за Супер Бианка – вироглавата русокоска, станала известна преди години от " Шоуто на Иван и Андрей ". Тогава атрактивната млада дама правеше щури и занимателни репортажи. Впоследствие стана брюнетка, само че огнения характер остана нейна запазена марка. В последно време нищо не се бе чувало за нея – до момента! Самата тя хвърли безспорна бомба за това, което й се е случило през всичките тези години. Бианка е водела люта борба с най-коварното заболяване!

" Животът те удря мощно. само че ти трябват три секунди, с цел да решиш дали си супергерой. или не. Аз съм! В края на 2019 година ще бъда горделив оживял от рак! Благодарна съм, че имам толкоз доста обич и поддръжка на моите другари и семейство! Обичам ви всички от дъното на сърцето си! Ракът е избрал неверната кучка! ", написа тя в персоналния си фейсбук профил под фотография, от която, за наслада на най-притеснените си почитатели, е доста красива и усмихната.

До този миг чаровната брюнетка не беше споделяла през какъв пъкъл е минавала през цялото това време. Много от виртуалните й другари бяха шокирани от това, което тя споделя в обществените мрежи, само че и с нотка на утешение – че тя въпреки всичко е добре, съдейки по оптимистичните думи в поста. Какво още се случва и следва в живота на Бианка Илич, допускаме, че самата тя още веднъж ще показа в точния за себе си миг.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР