Със сигурност ще искаш да си в идеална форма за

...
Със сигурност ще искаш да си в идеална форма за
Коментари Харесай

Предсватбената диета на Мегън Маркъл включва много... вино!

Със сигурност ще искаш да си в идеална форма за сватбения си ден, само че несъмнено е по-изнервящо, в случай че се окаже, че церемонията ти ще бъде гледана от над 2 милиарда индивида по целия свят. Без напрежение.

За благополучие, диетата и режимът на Мегън Маркъл, бъдещата брачна половинка на принц Хари, са повече от безупречни и тя ги съблюдава от години. Ето за какво надали в този момент се намира под голям стрес и надали ѝ се постанова да трансформира доста неща по визията си, с цел да изживее своята приказна кралска женитба.

Оказва се, че Мегън яде пържени картофки, пие вино и похапва сладолед, тъй като обича да се глези. Но ключът към отличната ѝ форма е отдадеността ѝ към растителните култури и диетата ѝ богата на фибри.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on Jan 10, 2018 at 4:38am PST

Опитвам се да бъда веган през седмицата, а уикенда си разрешавам от обичаните ми изкушения. Всичко се свежда до салдото. Не бива да се прекалява с нищо - нито с удоволствията, нито с рестриктивните мерки. Това е по-скоро метод на живот, а не диета, споделя самата Мегън в изявление.

Идеалното ядене за нея денем наподобява по този начин: Ванилов шейк с боровинки за закуска, салата, багета с козе сирене и чаша розе за обяд, а за вечеря паста или морска храна, съпроводени с прекрасен коктейл.

Годеницата на принц Хари споделя, че си похапва въглехидрати, за разлика от Кейт Мидълтън, която ги избягваше в своята диета преди сватбата през 2011-та година.

#meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle8) on Jan 13, 2018 at 1:19pm PST

Мога да хапвам пържени картофки по през целия ден. Обожавам и паста. Като цяло обичам въглехидратите. Същото се отнася и за виното. Никога няма да откажа чаша хубаво вино, та нали в това се състои удоволствието от живота. Също по този начин няма да се откажа и от коктейлите - те са съвършен свършек на вечерта.

А що се отнася до тренировките ѝ, Мегън има едно огромно преимущество - майка ѝ е била инструктор по йога.

Може да се каже, че тренировките са ми в кръвта. Обичам интензивните тренировки, отивам на пилатес, търча, естествено упражнявам и йога. Но тичането постоянно ми е пособие най-вече да си прочистя главата от всички мисли.

 съновник
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР