„Със сигурност се чувствам узрял. Абсолютно не бих се шокирал,

...
„Със сигурност се чувствам узрял. Абсолютно не бих се шокирал,
Коментари Харесай

Криско натрупал първия си милион с лютеница и гратис в градския транспорт

„ Със сигурност се усещам узрял. Абсолютно не бих се шокирал, в случай че на следващия ден схвана, че ще ставам татко . Естествено, че желая. Още не знам какво е възприятието, само че се надявам да го изпитам няколко пъти”, споделя Криско, който на 11 май навърши 30 години.

Двамата са извънредно щастливи, проличава и от фотосите им в обществената мрежа, а и са съвсем неразделни. Както стана ясно, подготвени са и да основат семейство. Криско занапред знае какъв родител желае да бъде. По образеца на своите родители рапърът ще се стреми да е търпелив във възпитанието на децата си.

Ще има ли женитба и по кое време с Цвети възнамеряват да станат родители, Криско не издава. По всяка възможност нямат прецизен сюжет, а към този момент работят по въпроса. Иначе рапърът споделя, че не е от хора, които си вършат проекти, още повече за далечното бъдеще. Убеден е, че би трябвало да се живее в сегашния миг. В работата си обаче се стреми да обмисля всичко в елементи, освен това да е с няколко хода напред, тъй че да не се случват неточности, доколкото е допустимо.

„ Смятам, че в последните години съм повече предприемач, в сравнение с музикант” , признава Криско. Така че без да е учил „ Масови комуникации”, както обмислял на времето, рапърът „ навлязъл в материята”, тъй като шоубизнесът го претендирал: „ В последна сметка този, който не схваща от бизнес, не знае по какъв начин да се продава”, усмихва се той. Що се отнася до достиженията, Криско искрено споделя, че забележимата част от айсберга постоянно е много по-малка от тази, която е под водата. В този смисъл зад триумфите му има доста труд, неизменност и най-много дисциплинираност. „ Ако един човек е надарен, не е кой знае какво, в случай че няма достатъчната дисциплинираност, съвестта и вътрешната нагласа… Смятам, че съм доста порядъчен и по тази причина към този момент 11 години съм на сцената и за мой шанс всяка година ми е по-силна от предишната”, споделя Криско. Той добавя, че където и да е отишъл, постоянно се е стремял към идеален професионализъм. Не загатва съответни числа, само че с усмивка отбелязва, че доста от дълго време е направил първия си милион.

Пътят му стартира от Габрово, където е израснал. Иначе е роден в София. По-късно, след малко съмнение, се ориентирал към Консерваторията, където го приели в компетентност „ Поп и джаз пеене”.

Същевременно рапърът се стремял самичък да обезпечава бюджета си. За него не било оригиналност, защото още на 16 години е работил като барман през лятото, с цел да изкарва самичък парите си. Като студент в София пък стартирал като диджей в заведение против блока, в който живеел в Студентски град. Позицията не подобрила кой знае какъв брой значително финансовото му състояние. Криско в никакъв случай не е драматизирал, само че въпреки всичко е признавал, че е имало интервали, в които менюто му главно е включвало самун с лютеница. Освен това и постоянно се случвало да внимава да не срещне контрольори в градския превоз. Днес

Криско към момента не се е дипломирал в нито една от двете специалности, които учел преди близо 10 години. „ Смятам, че това е верният избор, който направих, тъй като в случай че не бях прекъснал, нямаше пък да ми се случат други неща”, споделя рапърът. И добавя, че въпреки всичко в никакъв случай не е късно човек да се върне в учебно заведение. Засега той се е посветил на музиката, написа " Уикенд "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР