Със сигурност ползвате много от услугите на Google, сред които

...
Със сигурност ползвате много от услугите на Google, сред които
Коментари Харесай

4 полезни услуги на Google, които може би не познавате

Със сигурност ползвате доста от услугите на Гугъл, измежду които Gmail и Drive. Компанията обаче към този момент има варианти за съвсем всичко, което прави един човек. И не всички са необятно известни.

От AndroidPit ни срещат с 4 услуги, които не са толкоз известни, само че могат да бъдат много потребни.

1. Гугъл Duo

Гугъл Duo е приложение за видео диалози. Качеството на видеото е положително, връзките са постоянни. Всичко, от което се нуждаете, е да създадете контакт и можете да се свържете с него когато и да е, когато желаете.

Гугъл Duo няма доста функционалности и се концентрира извънредно върху обезпечаване на висококачествени видео диалози.

2. Гугъл Cloud Print

С Гугъл Cloud Print свързвате принтерите си към сървърите на услугата, което ги прави налични отвред, даже и от вашия смарт телефон. Това е комфортно, тъй като получаваме от ден на ден и повече документи на нашите мобилни устройства.

3. Гугъл Fit

Безплатно приложение, посредством което можете да управлявате значима информация за вашето тегло, всекидневно извървяни крачки, колоездене, повдигане на тежести и тичане.

Можете да си задавате цели за извършения или ежедневни стъпки, които да следвате, да свързвате приложения от други устройства и компании, тъй че всичко да е на едно място в профила ви в Гугъл.

4. Гугъл Images

Търсите в Гугъл десетки пъти всеки ден, нали? Това е неизбежно. Много пъти, вместо да помислим, просто отваряме Гугъл. Въпреки че една фотография не постоянно коства колкото хиляда думи, от време на време тя е тъкмо това, което търсим.

Нека предположим, че да вземем за пример имате фотография на някакво място и не знаете къде е то, или картина на животно, което не разпознавате, или може би желаете да обясните нещо с облици, които са сходни на някой различен, който имате, по какъв начин ще го направиш с думи?

Е, не е нужно. С търсене в Гугъл Images всичко, което би трябвало да извършите, е да плъзнете тази фотография в лентата за търсене.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР