Със сигурност по филмите сте се нагледали на сцени, в

...
Със сигурност по филмите сте се нагледали на сцени, в
Коментари Харесай

Петте най-добри пози за секс в банята

Със сигурност по филмите сте се нагледали на подиуми, в които мъж и жена влизат в банята и стартират да вършат страховит секс. Ако желаете и вие да се впуснете в това ново прекарване, ще ви бъдем оптимално потребни и ще ви посочим най-подходящите пози, които ще ви донесат разтърсваща приятност.

Орален секс

Топлата вода, която се стича по гърба ви и оралните милувки, с които ви подарява сътрудникът ви - какво по-хубаво от това? Оралният секс под душа е съвършен за тези, които нормално гледат на тази част от любовната игра с омерзение. С водата можете да се измиете и да извършите секса доста по-приятен.

Единият от сътрудниците би трябвало да стои прав, а другият да коленичи. Жената би трябвало да разтвори краката си по-широко, с цел да улесни колегата си да стигне по-лесно до клитора и влагалището й.

Кучешката в изправено състояние

Това е най-хубавата поза, когато става въпрос за вагинален секс в банята. Тя е освен елементарна за осъществяване, само че и дава опция на мъжа да допира половинката си. В тази поза той може да насапунисва тялото ви, което ще ви подари с още по-разтърсваща приятност.

Жената застава с тил към колегата си, опира ръце в стената за по-голяма опора и разтваря краката си, с цел да може мъжът да проникне в нея откъм гърба. За да заемете още по-удобна позиция, можете да се наклоните по този начин, че дупето ви да се надигне. Така ще го улесните с проникването. Допълнителен бонус при тази поза е възбуждащата панорама на голите ви и мокри тела в огледалото.

Жената е върху мъжа

При тази поза водеща е дамата. Тя управлява и ритъма, и дълбочината на проникването, а мъжът получава опция да се възхищава на партньорката си, да гали гърдите или задните й елементи, или да подтиква клитора й.

За тази поза обаче ще ви е нужна вана. Мъжът сяда на ръба й, а след проникването дамата го обяздва.

Поза лотос във ваната

Тази поза е доста възбуждаща, само че също като предходната може да се практикува единствено във вана. Топлата вода освен ще ви възбуди, само че и ще направи чувствата доста по-ярки. В поза лотос ще бъдете един против различен, което значи, че можете да гледате колегата си, да се целувате и галите в идентичен темп.

Мъжът сяда във ваната и разтваря краката си. Жената сяда от горната страна, на колената му. Може да постави краката си до хълбоците му или да го обвие с тях. Или пък на рамената на колегата си. Последното изисква малко повече еластичност от дамата и сили от страна на мъжа, само че пък си заслужава.

В изправено състояние

Тази поза е за всички фенове на по-екстремния секс. Под душа тя може да е извънредно еротична, само че и доста рискова за тези, които не са в добра форма.

Жената застава до стената, мъжът я повдига. Тя обгръща талията му с крайници, а ръцете си обгръща към врата му.

jenata.blitz.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР