Със сигурност няма да ни стигнат пръстите на двете ръце,

...
Със сигурност няма да ни стигнат пръстите на двете ръце,
Коментари Харесай

Ели Голдинг, алкохолът и проблемите на изпълнителката с него

Със сигурност няма да ни стигнат пръстите на двете ръце, с цел да изброим известните персони, които са признавали, че в даден миг от живота си са имали проблеми с алкохола.

Оказва се, че и изпълнителката Ели Голдинг е предходна по този противен път. Тя разкри това в подкаста Happy Place, а главната причина е била славата.

Голдинг споделя, че е имала интервал, в който не се е чувствала нито задоволително интелигентна, нито задоволително добра и занимателна, с цел да бъде в компанията на избрани хора. Ето за какво е считала, че с алкохола нещата се оправят.

Изпълнителката добавя, че е пиела и преди изявленията, тъй като не е знаела какво да отговори на въпросите на публицисти. Алкохолът е бил забъркан и преди нейни участия онлайн, написа Daily Mirror.

Въпреки тези разкрития, Ели Голдинг не счита, че е била пияч, тъй като не е изпитвала взаимозависимост към алкохола и можела да изкара месеци, без да пие. Консумирала го е, тъй като ѝ е помагал в избрани обстановки, с цел да се почувства по-забавна и забавна за останалите.

Изпълнителката споделя, че брачният партньор ѝ Каспар Джоплинг е укротил демоните ѝ и с него се усеща доста по-спокойна. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР