Със сигурност не сме единствените, които смятат, че Шон Мендес

...
Със сигурност не сме единствените, които смятат, че Шон Мендес
Коментари Харесай

Как Шон Мендес изтощава Камила Кабейо

Със сигурност не сме единствените, които считат, че Шон Мендес и Камила Кабейо са супер сладка двойка. Въпреки че двамата дълго време отричаха връзката си, от няколко месеца е ясно, че влюбените гълъбчета са дружно, обичат се и даже не могат да се откъснат един от различен, което в някои случаи се оказва проблем.
 Шон Мендес, Камила Кабейо и по какъв начин двамата показват любовта си
Заедно ли са Шон Мендес и Камила Кабейо

Бакскетболният мач е добра сцена, с цел да по показват милувки

Камила Кабейо признава, че макар че обожава да прекарва времето си Шон Мендес, от време на време връзката им я изцежда и душевен, и прочувствено, тъй като когато е толкоз влюбена, непрестанно се раздава.

Камила споделя, че след триумфа на шлагера " Senorita ", тя с наслада би работила още веднъж с гаджето си по идващ музикален план, само че нещата не се получават. Проблемът даже не е в това, че двамата са прекомерно заети с работни задължения и нямат време да записват нова музика.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Shawn Mendes (@shawnmendes) на Ное 24, 2019 в 6:37 PST

" Просто да сме по този начин влюбени се оказва толкоз изтощително, че нямаме сили за нищо друго. Не можем даже да отидем до студиото, не можем - да. Опитваме се да се успокоим ", споделя пред Capital FM кубинската певица.

Попитана дали тя и Шон са заети и с " други (физически) инициативи ", Камила през смях дава отговор, че по-скоро има поради прочувствено.
 Камила Кабейо, Шон Мендес и най-важното в живота на певицата
Кого обича Камила повече от Шон

Размисли и страсти
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР