Със сигурност красивата синоптичка Натали Трифонова от bTV има още

...
Със сигурност красивата синоптичка Натали Трифонова от bTV има още
Коментари Харесай

Родна секси синоптичка се изложи с лошия си стил

Със сигурност красивата синоптичка Натали Трифонова от bTV има още доста да учи, преди да попадне измежду номинираните за Модна ТВ икона.

Според уеб страницата hotarena.net тя е доста надалеч от такава премия, в случай че облеклото й от последните фотоси, които се появиха в мрежата, не е определено по случай Хелоуин. Маскарадът обаче, от дълго време отмина, тъй че уместни оправдания за потресаващия аутфит на русокоската няма.

След Бъдни вечер Трифонова разгласява два фрагмента, на които очевидно е щастлива и се забавлява с другари в столичен нощен клуб.

Усмивката й е чаровна, само че може ли младо момиче да се облече като че ли е колежка на Камелия и Лепа Брена по времето, когато тяхната звезда в чалгата таман изгряваше, разяснява клюкарският начин на живот уебсайт.

Ретро стайлингът на Натали включваше къса блузка, която бе наложителна за онази епоха — показваща гол стомах, пъп и тил, кичозно и обемно колие на шията и не на последно място — лъщящ чеп, в който оскъдната диско светлина понякога се отразява.

Със сигнално русата си дълга коса и блестящите прилепнали панталони Трифонова не остана незабелязана. Само й липсваше да запее на микрофона: "Бял мерцедес ме преследва в живота " и всичко щеше да си пристигна на мястото, пишат още от hotarena.

Звездата от прогнозата за времето на bTV обаче, би трябвало да обърне внимание на външния си тип и жанр и да изследва по какъв начин по различен метод може да подчертае сексапилната си стройна фигура, без да стига до остарелия от дълго време турбо фолк кич.

Редакторите в уеб страницата даже поучават младата синоптичка да си наеме стилист или да преглежда стилните списания по-често. Все отново — в случай че желае да гради сериозен ТВ имидж и да я възприемат с почит, без значение какъв брой е млада, с тези кючек — тоалетчета няма да й се получи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР