Със сигурност имате много модни находки от зимните намаления и

...
Със сигурност имате много модни находки от зимните намаления и
Коментари Харесай

7 неща от зимата, които ще носим и през пролетта

Със сигурност имате доста фешън находки от зимните понижения и в случай че си мислите, че на някои от тях ще им пристигна моментът едвам идната есен, ще ви помогнем да ги поносите още малко, правейки преход към топлите месеци.

Блейзърът (особено в каре, пепит или туид), който носим под и якета, ще запазим и за пролетните дни, когато самичък по себе си може да бъде връхната ни дреха. Плътната материя ще ни топли в интервала, в който температурните амплитуди сигурно ще ни изненадват.
               

са последващи в листата, изключително моделите с басти и висока талия, които може да комбинирате с тишърт вместо пуловер или плътна риза.

Поло блузата , само че от тънък памук или вълна, също може да запазите още малко в дрешника си. Тя ще стои елегантно без значение дали я носите под, тренчкот или кожено яке.

Миди роклята с флорални принтове и с дълъг ръкав, която през есента и зимата ни носеше чувство за пролет, в този момент като че ли ще се впише най-лесно и вместо с ботуши ще я носим с кецове. А в случай че още нямате такава, на ви чакат няколко страхотни шопинг находки.
               

Шаловете – дребни или огромни, ще продължат да бъдат настоящи. Малките, с цел да освежават класическия и обикновен тоалет, а огромните, с цел да ни топлят в хладните пролетни сутрини и вечери.

Няма да се разделим и със спортните облекла , които към този момент носим и през седмицата (или най-малко тези, които работим у дома), макар че сигурно към този момент много ни е писнало от тях.
               

Грубите боти също са от трендовете, които преливат от зимата в пролетта, тъй като можем да ги носим както с дънки, по този начин и с рокли и даже мини поли в по-топлите дни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР