Със сигурност има хора, които смятат, че на една жена

...
Със сигурност има хора, които смятат, че на една жена
Коментари Харесай

Когато Салма Хайек танцува по бански върху маса

Със сигурност има хора, които считат, че на една жена на 55 години не й отива да се демонстрира толкоз постоянно по бански. Но в случай че дамата е Салма Хайек, то тогава вижданията внезапно се трансформират.
 Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Франсоа-Анри Пино и фамилната фотография на Седмицата на модата
Кое прави Салма Хайек щастлива

Какво повече му би трябвало на човек

Актрисата, която освен не се тормози, само че и се гордее, че е над 50-те и наподобява по този метод, се трансформира в образец за подражателство на доста дами, даже много по-млади от нея. Тя показва здрав дух в крепко тяло и е безспорен покровител на естествената хубост, даже тя да включва и някой и различен бял косъм.

А обилната Салма Хайек мъчно може да остави някой неутрален към формите й. Тя доста добре знае по какъв начин да ги показва и акцентира, а ние нямаме нищо срещу да й се любуваме. Особено когато Салма Хайек е на отмора и театралничи по бански в компанията на брачна половинка си Франсоа-Анри Пино.

Този път звездата от " Фрида " е заложила на виолетов бански от две елементи, който седи ужасно на фигурата ѝ, до момента в който тя танцува волна и щастлива върху една от дребните масички на яхтата им из намерено море.
 Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Vogue Мексико и първата им корица за латиноамериканското издание
Салма Хайек и щерка ѝ Валентина - очарователни и откровени

Двете театралничат за пръв път на корицата на Vogue Мексико

Актрисата сигурно знае по какъв начин да предизвика милионите си почитатели в обществените медии със секси фрагменти, които с неспокойствие чакат идващите. Точно като нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР