Със сигурност Hyundai i30 N се превърна в един от най-коментираните

...
Със сигурност Hyundai i30 N се превърна в един
от най-коментираните
Коментари Харесай

Hyundai i30 N се подиграва с Volkswagen Golf GTI на драг пистата

Със сигурност Hyundai i30 N се трансформира в един от най-коментираните спортни автомобили от премиерата си преди по-малко от година.

Разработен с съществена концепция да предложи възможно най-хубавата композиция от спортно пътно държание, опция за състезателно каране на писта (трак дни), персонализация и ежедневна употреба, по време на основаването на i30 N от компанията са обърнали доста сериозно внимание и на пътното държание на колата и изключително на това в завой с висока скорост. Това е и била една от трите основни насочни точки по време на разработката на колата като цяло.

Както обаче виждаме в долното видео, i30 N е отличник освен в завоите, само че и на правите- с или без задействана система за оптимално тръгване от място, и с деактивирани системи за стабилизация

Вижте какво се случва когато застане до легендата Volkswagen Golf GTI на мил пистата



i30 N разполага с двулитров турбо двигател с оптималната мощ от 250 конски сили (275 к.с. с пакет Performance), а лидерът ще има избор между пет съществени режима на пътно поведение. Най-вълнуващото и цялостно изживяване дава обещание да предложи специалният N-режим, при който се задейства дейната изпускателна система и звукът й придобива значително по-спортно звучене.

Hyundai i30 N Performance Package е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.1 секунди (6.4 секунди), оптималната скорост на движение е 250 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР