Със сигурност хората, които се преместват да живеят в Париж,

...
Със сигурност хората, които се преместват да живеят в Париж,
Коментари Харесай

Градовете в Европа, където да живееш под наем струва над 2000 евро на месец

Със сигурност хората, които се реалокират да живеят в Париж, могат да се насладят на многочислените забележителности на града, както и на неговата просвета. За страдание обаче те би трябвало да са подготвени да отделят сериозна сума, с цел да могат да покриват разноските си там.

Във френската столица единствено за чаша кафе на открито можеш да платиш по 6 евро, а наемите на жилищата там са най-високите на Стария континент.

Според калкулации на UBS в Европа има няколко места, където да наемеш апартамент коства над 2000 евро месечно. На първо място включително е точно Париж, като там междинният наем доближава 2535 евро на месец.

По този метод френската столица изпреварва пословичният със своите скъпи парцели Лондон, където наемът е към 2263 евро. Трети е Люксембург с 2203 евро.

В групата на европейските градове, където месечният наем на апартамент надвишава 2000 евро е и Дъблин. Там междинната цена съгласно изчисленията на UBS е 2059 евро.

Сред най-скъпите места в това отношение са още Цюрих, Хелзинки, Осло, Копенхаген и Амстердам. Малко над 1000 евро пък са наемите във Виена, Мадрид и Рим.

 Infographic: Rent: Paris The Most Expensive European Capital | Statista You will find more infographics at Statista
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР