Със сигурност ако прекарвате повече време в хола си, особено

...
Със сигурност ако прекарвате повече време в хола си, особено
Коментари Харесай

26 идеи как да направим дневната си по-кокетна

Със сигурност в случай че прекарвате повече време в хола си, изключително в случай че продължавате да работите home office, доста от нещата в него са ви омръзнали. Но промяната на мебели не е по никакъв начин бюджетен вид, а за боядисване нямате нито нерви, нито време. Затова си направихме една виртуална разходка в Инстаграм и събрахме разнообразни хрумвания, с които да освежим пространството вкъщи, без да поставяме доста старания.

Можете да освежите помещението с някакъв пъстър стол, изключително в случай че останалата част от дневната е решена в монохромни цветове. Може да е по-малка табуретка или пък някой забавен пуф.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Juliana Salazar (@julianasalazar) на Мар 31, 2019 в 1:06 PDT

Някоя дребна цветна помощна маса също може да освежи интериора. Можете да я ползвате за следобедното си кафе или просто да аранжирате ваза с цветя и книги от горната страна.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Май 18, 2020 в 12:01 PDT

Ако нямате килим, може би в този момент е моментът да пробвате по какъв начин би се вписал в пространството, изключително в случай че е по-цветен или в етно жанр.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @patricia_nygaard на Яну 4, 2020 в 12:43 PST

Ако не желаете да сменяте дивана или към този момент имате задоволително маси и столове, тогава се фокусирайте върху дребните елементи – вази, свещи или някоя изискана подложка за списания.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Valentina Ullberg (@myinteriordetails) на Окт 8, 2019 в 11:39 PDT

Понякога даже и черният цвят може да бъде акцент, изключително в случай че стаята е в по-светли и неутрални тонове. Така че – подробност в черно може да се окаже доста положително и минималистично решение за дома ви.
    Вижте тази обява в Instagram.         
Burnt my mouth on a cup of tea, then had to chase the dog around the block in my bath robe so that’s how my morning is going. I think I’ll stay in bed today 

Публикация, споделена от * (@madelynnfurlong) на Мар 16, 2020 в 11:04 PDT

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР