Със Северна Македония сме един народ в две държави. Искахме

...
Със Северна Македония сме един народ в две държави. Искахме
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Вече не можем да си затваряме очите за провокациите на Скопие

Със Северна Македония сме един народ в две страни. Искахме дипломация, само че имаше намеци за Цар Самуил, Илинденско-Преображенско въстание и Гоце Делчев и гоце делчев от страна на македония. Вече не можем да си затваряме очите за провокациите на Скопие. Това съобщи водачът на "Атака " Волен Сидеров в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

Припомняме, че през днешния ден партия "Атака " предложи анекс, който държавното управление да прикрепи към Договора за добросъседство със Северна Македония.

"Дипломацията е и използване на мощ. Трябва да покажем какво желаеме от Северна Македония. Те зависят от нашето мнение ", сподели още той.

"И в този момент може да се наложи анекс. Имаме цялостното юридическо право. Основните точки, по които можем да желаеме промени е точно това, че те спекулират с исторически персони и събития ", разкри Сидеров.

"Нека браним България, дано и вицепремиерите да работят за отваряне на работни места в България, а не в Съединени американски щати ", разяснява водачът на "Атака ".

"Аз направих дребната коалиция и аз съм този, който има право да насочва рецензии. Давам доброжелателни препоръки. Каракачанов е на позицията си с помощта на моето основаване на обединението. Не може, когато си на власт да се самозабравяш. Нека се работи за страната ", добави той.

"ГЕРБ пое мощно популистка линия за партийните дотации. Не ги интересуват пари, тъй като държат всичко в страната. Но партиите, които в този момент потеглят имат потребност от тези пари ", сподели водачът на "Атака "

"За в този момент няма сигнали, че Борисов ще подаде оставка. Има уговорка в контракта на обединението ни, че в случай че той желае да подаде оставка, то би трябвало да се съветва с нас. Надявам се, че ще изкараме един цялостен мандат и няма всяка година да навлизаме в избори ", приключи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР