Със сериозни травми и опасност за живота е маркетинг директорът

...
Със сериозни травми и опасност за живота е маркетинг директорът
Коментари Харесай

Ексклузивно: Камери са заснели предполагаемите извършители на побоя пред „Герена”

Със съществени контузии и заплаха за живота е маркетинг шефът на ПФК „ Левски ” Цветан Вълчев, който беше грубо пребит пред клубния стадион тази заран. bTV разполага с фрагменти от охранителните камери в региона на „ Герена ”, на които се виждат хипотетичните причинители.

``
реклама

Записът демонстрира по какъв начин двамата мъже побягват от мястото на престъплението и бягат с мрачен автомобил към „ Ботевградско шосе ”.

От „ Левски ” отхвърлят коментар пред камера, като управлението излезе само с декларация, в която се споделя: „ Ръководството и чиновниците на " ПФК Левски " АД са потресени от случая, разиграл се измежду бял ден на територията на стадион " Георги Аспарухов ". Цветан Вълчев беше грубо пребит от непознати към този момент лица и сега е в болница. Сигурни сме, че чиновниците на реда ще извършат всички нужни дейности, с цел да открият причинителите и подбудителите на този срамен и безчовечен акт ”.

По информация на bTV главната версия за нападението е решение на клуба да понижи доста парите, които насочва към фенклубовете от продажба на публични рекламни артикули на „ Левски ”.

Председателят на Националния клуб на последователите Степан Хиндлиян към този момент не може да бъде открит на мобилния си телефон.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР