Със сериозен и неочакван екшън започна вчерашният епизод на Hell`s

...
Със сериозен и неочакван екшън започна вчерашният епизод на Hell`s
Коментари Харесай

Инфарктна ситуация в Hell`s Kitchen

Със сериозен и непредвиден екшън стартира вчерашният епизод на Hell`s Kitchen. Още при започване на кулинарното предаване един от номинираните тази седмица – Никола, избухна в сълзи.

Повод за това бе подозрението му, че не е задоволително добър за формата на началник Виктор Ангелов. Никола обаче получи ненадейно мощна и сериозна поддръжка от всичките му сътрудници като се изключи съперника му – другия номиниран за изпъждане Тихомиров.

Двамата влязоха в двубой, който Никола изгуби. Но по време на дуела им се случи нещо много необичайно. Всички останали участници бяха седнали на масата и гледаха дуела сред двамата готвачи.

Пецата – който се обрисува като един от най-колоритните участници в този сезон, непрекъснато „ подскачаше “ и цвърчеше по „ бат Кольо “. Това обаче безумно доста издразни Чилева. „ Още един път седни зад мен и подобен ще ти зашия. Ще те убия напряко “, скастри го устата готвачка.

Заканата й за физическа разпра имаше резултат и бургаския гларус „ си седна на гъза “. По време на динъра обаче се стигна до поредна инфарктна обстановка.

БЛИЦ напомня, че още в първия епизод на кулнарното предаване трима от участниците влязоха по неотложност в болница. Малко по-късно се разбра и каква е повода за това.

Вчера обаче се случи още една неприятна обстановка. 24-годишната Веселина Стоянова показа пред шефа, че не се усеща добре. Той също установи, че тя е доста бледа и не наподобява добре.

Попита я дали лекари са я прегледали, а тя му сподели, че е предходна обзор, а медиците желали да я карат по неотложност в болница, защото имат подозрения за апендицит.

"Няма нищо по-важно от здравето ти и по тази причина няма да готвиш, а отиваш да се лекуваш ", поддържа я началник Ангелов и персонално й оказа помощ да се качи в колата за спешна помощ.

Какво е положението на Веселина към момента не е ясно.

24-годишната Веселина е работила в Чикаго. В момента работи като готвач студена кухня в ресторант в София. Определя себе си като притеснителна, положителна, с възприятие за комизъм. Мечтата й е да бъде началник със звезда Мишлен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР