Със седмия пакет от санкции ЕС наложи забрана за износ

...
Със седмия пакет от санкции ЕС наложи забрана за износ
Коментари Харесай

ЕС наложи нови санкции на Русия, но и облекчи част от вноса

Със седмия пакет от наказания Европейски Съюз наложи възбрана за експорт на злато от Русия и разшири черния лист на Европейски Съюз, само че също по този начин доста облекчи няколко финансови ограничавания против износа на съветски нефт и храни и анулира някои забрани за авиационни артикули и услуги от Русия.

Това се споделя в изказване на Съвета на Европейски Съюз. Правните детайлности за новия пакет от наказания ще бъдат известни по-късно, когато цялостният текст на регламента и приложенията към него бъдат оповестени в Официален вестник на Европейски Съюз.

" Новият пакет за изясняване и прецизиране на глобите ще включва възбрана за закупуване, импорт или прекачване на злато от Русия, в това число бижута ", се споделя в документа, представен от " Нова ".

" Европейски Съюз реши да разшири обсега на изключенията от рестриктивните мерки, с цел да разреши преводи с избрани държавни формирания във връзка с селскостопанските артикули и превозването на нефт до трети страни ", се споделя в документа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР