Със състезателни игри за деца и възрастни беше закрит зимният

...
Със състезателни игри за деца и възрастни беше закрит зимният
Коментари Харесай

Закриха зимния сезон в Благоевград

Със спортни игри за деца и възрастни беше закрит зимният сезон в ски центъра край Благоевград. Любители на белите спортове на друга възраст мериха сили в конкуренция с шейни, ски и сноуборд, а награди за най-хубавите и музика допълваха настроението в слънчевия зимен ден.

Много фамилии от Благоевград и района избраха почивния ден, с цел да се насладят за последно на зимните занимания. През целия ден за децата и начинаещите скиори гратис работи и образователната писта в ски центъра.
Ние сме от няколко дни тука, избрахме, тъй като предходната година бяхме тук и ни хареса. И ситуацията е готина, умерено е относително, много на ниска цена, само че времето не подготвя за положително каране...Спокойно е за дечицата да се пързалят, пистата не е обработена.
Целта на празника, който се организира за поредна година в ски центъра, е да бъде разпространяван здравословният метод на живот посредством упражняване на зимни спортове и туризъм в планината, както от възрастните, по този начин и от децата.
Ти харесваш ли зимните спортове? Да доста, аз мога да карам ски, ледени кънки и съм доста добра. Много е хубаво да се спортува, тъй като е занимателно.
След спортната част, зимният празник продължи с дискотека навън за всички фенове на планината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР