Със същия идиотски възторг, с който някогашните депутати акламираха победите

...
Със същия идиотски възторг, с който някогашните депутати акламираха победите
Коментари Харесай

Пътят към лунната долина 


Със същия идиотски екстаз, с който тогавашните депутати акламираха успехите на хилядолетния Райх, през днешния ден наследниците им бленуват за поход против Русия. Да дадем тежко оръжие и военна поддръжка на Украйна, приканват нашите фукари и безстрашно дрънкат оръжие.

Какво ще стане като се лишим от ракетите, миговете и танковете си? Зеленски ще победи Русия? Има ли дебили, които да имат вяра? Руснаците ще ги гръмнат преди да са заредили акумулаторите.

Тогава за какво го вършат? Върнете се малко обратно, с цел да забележите, че същата порода копои нарязаха ракетите, закриха Козлодуй, унищожиха образованието, сринаха селското стопанство и разрушиха промишлеността. Сега им е поръчано да унищожават сетните съпротивителни сили на страната. Искат да ни избият и последните зъби, с цел да не хапем, да ни изкълчат ръцете, с цел да не се дърпаме и да ни счупят краката, с цел да не ритаме, когато почнат да ни унищожават. Те не желаят Украйна да стане мощна, те желаят България да стане беззащитна. Те нямат потребност от мощна България. На тях не им би трябвало никаква България.

Дадем ли оръжията си на Зеленски, от НАТО ще кажат, че сме без въоръжение и би трябвало да бъдем защитавани. Ще настанят у нас още непознати войски. А нападат ли последните Русия отсам, съветските ракети ще ударят незабавно пусковите установки и летищата, от където потегля нападението. Ударът ще е по нас, тези незабавно ще изискат помирение. Ще гледат да се измъкнат.

А че тук щяло да стане лунната котловина. Нищо, няма да остане никой, с цел да ги проклина!

Васил Василев

afera.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР