Със съобщение до медиите правителственият пресцентър опроверга твърденията на президента,

...
Със съобщение до медиите правителственият пресцентър опроверга твърденията на президента,
Коментари Харесай

Правителството опровергава Радев - не било против Три морета

Със известие до медиите държавният пресцентър опроверга изказванията на президента, че държавното управление оказвало опозиция по самодейността " Три морета ".
" Във връзка с погрешните внушения, изразени посредством известие от прессекретариата на президента, по отношение на позицията на министър-председателя Бойко Борисов за самодейността „ Три морета “, подсещаме, че министър председателят Борисов в нито едно свое обществено изказване ", се споделя в текста.
 Твърдение: Правителството не подава оставка поради милиарди от Брюскел Твърдение: Правителството не подава оставка поради милиарди от Брюскел
ЗАЩО НЯМА ОСТАВКА? Този въпрос мъчи съзнанието ни от месеци. Защо министър председателят не хвърля кърпата, макар че му е пределно ясно, че с всек...
" В посоченото изявление на министър-председателя от 26 февруари 2020 година министър председателят Бойко Борисов акцентира интензивността на българската страна с действителни дейности в полза на „ Три морета “. Подкрепата на премиера Борисов е поредна и точно в тази посока е и решението на държавното управление България да взе участие с 20 милиона евро в Инвестиционния фонд към самодейността „ Три морета “, декларират още от държавния пресцентър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР