Със съобщение до медиите правителственият пресцентър опроверга твърденията на президента,

Със съобщение до медиите правителственият пресцентър опроверга твърденията на президента, ...

Правителството опровергава Радев - не било против Три морета.

Със съобщение до медиите правителственият пресцентър опроверга твърденията на президента, че правителството оказвало съпротива по инициативата "Три морета".
"Във връзка с неверните внушения, изразени чрез съобщение от прессекретариата на президента, относно позицията на министър-председателя Бойко Борисов за инициативата „Три морета“, напомняме, че премиерът Борисов в нито едно свое публично изявление", се казва в текста.

Твърдение: Правителството не подава оставка заради милиарди от Брюскел Твърдение: Правителството не подава оставка заради милиарди от Брюскел
ЗАЩО НЯМА ОСТАВКА? Този въпрос мъчи съзнанието ни от месеци. Защо премиерът не хвърля кърпата, въпреки че му е пределно ясно, че с всек...
"В посоченото изказване на министър-председателя от 26 февруари 2020 година премиерът Бойко Борисов изтъква активността на българската държава с реални действия в интерес на „Три морета“. Подкрепата на премиера Борисов е последователна и именно в тази посока е и решението на правителството България да участва с 20 милиона евро в Инвестиционния фонд към инициативата „Три морета“, заявяват още от правителствения пресцентър.

Източник: actualno.com