„Със Саня към момента не сме заедно, но не мис

...
„Със Саня към момента не сме заедно, но не мис
Коментари Харесай

Ники Илиев проговори за първи път за раздялата със Саня

„ Със Саня все още не сме дружно, само че не мис е желае да разясня персоналния си живот. За мен в този момент по-важни са професионалните ми задължения. Те са на първа линия в този момент “.

Това призна Ники Илиев, един от най-успешните млади режисьори и продуценти у нас. От 29 юни Ники е в Италия дружно с Орлин Павлов и Башар Рахал. Там те показват кино лентата Нокаут, или всичко, което тя написа.

Напоследък работохолизма е превзел битието на артиста след раздялата му със Саня Илиева. Десетгодишната им връзка се разпадна, въпреки че всички ги смятаха за идеално семейство.

Двамата работеха дружно и печелеха добре от филмите, които той режисираше, а тя нормално блестеше в основната роля. Наричаха ги Барби и Кен и като че ли бяха родени един за различен.

Говори се, че от дълго време нещата посред им не вървят. Заяжданията им прераствали в кавги от най-дребния мотив. Саня била нормалния основател за раздорите, считат техни близки.

Ревнувала неконтролируемо мъжа си и когато пътувал му звъняла десетки пъти. Крещяла му, обиждала го и му правела подиуми на всички места.

Ники се надявал, че с годините характерът на Саня ще улегне, само че смяната не пристигнала. Още при започване на годината се заприказва за разлъка, което се удостовери в телевизионно предаване, което излъчи скандал сред двамата, а Ники се опитваше да успокои разплаканата Саня, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР