Със 116 гласа “за се осъществи ротацията на председателя на

...
Със 116 гласа “за се осъществи ротацията на председателя на
Коментари Харесай

Депутатите направиха ротация в ръководството на правната комисия в парламента

Със 116 гласа “за ” се реализира ротацията на ръководителя на правната комисия - Народно събрание освободи Стою Стоев от ПП-ДБ. Ротацията на ръководителя на правната комисия провокира напрежение сред ръководещи и съпротива.

Стою Стоев - народен представител от ПГ на ПП-ДБ: " Много е значимо да се каже, че като обявихме така наречен ротация сред правна комисия и председателството на Народното събрание - тогава към момента нямаше определено държавно управление. След като се избра държавно управление има ясни критерии, че ротацията на ръководителя на Народно събрание и ротацията на министър-председателя да се случат по едно и също време, а ръководителя на правна комисия ще се сменя на всяка една сесия. Това е осъществяване на нашите задължения. "

Георги Свиленски - Българска социалистическа партия: " Какво се е случило в Самоковския манастир - какво е станало пред Бога - не са минали 9 месеца от кабинета - вършат импровизиран аборт. Защо на третия месец се сменя ръководителя на правна комисия. "

Тошко Йорданов - Има Такъв Народ: " Не знам в девическия манастир какво са се разбирали, не знам кабинета на Алексей Петров какво са се разбирали също. "

Атанас Атанасов - ПП-ДБ: " Опитвате се от нищо да вършиме нещо. Като се схванаха господин Желязков да е ръководител, имаше сделка за промяна на три месеца, по-късно като се сътвори кабинета - имаше сделка да се сменят министър председателите дружно с ръководителя на Народно събрание. Но ние ще осъществим уговорката си за промяна на правна комисия. "

Георги Свиленски - Българска социалистическа партия: " Скрихте се зад тази ротация. Политическа партия, които сваляхте ГЕРБ, единствено няколко медеца по-късно се прегърнахте. След два месеца няма ли да я забележим тая ротация във формата кмет на София - министър-председател. "

Иван Ченчев - Българска социалистическа партия: " Някой на мрачно прави тези сглобки и тази коалиция. Какво ръководи това болшинство? "

Станислав Балабанов - Има Такъв Народ: " Наистина изпълнявате уговорките си по записите си, обещахте да изперете Бойко Барисов, изпрахте го. В тоя девически манастир отново ли ви беше подвел Алексей Петров. "

Атанас Атанасов - Демократична България: " Не мога да ви схвана да има постоянно държавно управление или да продължи служебната власт на Радев. Да ви кажа по кое време беше фактор Алексей Петров по време на държавното управление на Станишев. "

Радостин Василев - самостоятелен народен представител: " Ако някой си е разрешавал да подлага на критика Стою Стоев, че е незапознат, то Анна Александрова е учен. Лъчо Мозъка и тя чукат по масата като някой подлага на критика Борисов. Това вършат. Съжаляваме, че сменяме този ръководител. "

Мануил Манев - ГЕРБ-СДС: " Като се вземеш на съществено и мислиш, че от партия можеш да станеш претендент за кмет на София. Кой си ти? Човек, който унищожи спорта и даваш мнението си за хора, които галактически са надалеч от теб. Тревичка да си посял и да е поникнала дори и това не си направил даже. "

Александър Иванов - ГЕРБ-СДС: " Господин с прякора на козметичен артикул наскърбява народни представители, апелирам да му наложите наказване. "

Гроздан Караджов - Има Такъв Народ: " Дължим му признателност на господин Стоев, тъй като си вършеше работата съзнателно. "

Корнелия Нинова - Българска социалистическа партия: " Призова ни да изберем постоянното държавно управление " Борисов - Петков " или служебно на Радев. Има и трети вид. Българска социалистическа партия ще се бори против модела на ръководство, който се мести там, където е държавното управление. Имаше го 12 години. Истинският път е третия - бистрота. Разговори - тук навън. Паралелната страна, с това се бори Българска социалистическа партия. Сергей Станишев бил назначавал Алексей Петров в ДАНС - да ви запитвам - да ви наподобявам на Сергей Станишев? Ние сме поредни в борбата с паралелната страна. "

Тошко Йорданов - Има Такъв Народ: " Не е от нищо нещо. Вие направихте държавно управление благодарение на Алексей Петров. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР