Сърцето за капачки не е кошче за отпадъци!Вандали напълниха Сърцето

...
Сърцето за капачки не е кошче за отпадъци!Вандали напълниха Сърцето
Коментари Харесай

Вандали напълниха Сърцето за капачки с всевъзможни боклуци СНИМКИ

" Сърцето " за капачки не е кошче за боклуци!

Вандали изпълниха " Сърцето " за пластмасови капачки с всевъзможни отпадъци във Велико Търново. Отпадъци, измежду които канелки от наливно вино, пластмасови шишеша, употребявани акумулатори и още куп неща, които нямат място в " Сърцето " с идея. Намериха се положителни хора обаче, които отделиха от скъпото си време, с цел да изчистят срама на вандалите.



Около 100 броя такива канелки са открити, само че те НЕ са потребни!

Доброто дело на хората, почистили " Сърцето " от ненужни движимости се случило преди дни в парка в " Дружба ", който бил цялостен с хора. Имало е доста преминаващи по алеите, щастливо търчащи хлапетии, само че нито един не проявявил предпочитание да се включи. Само две деца попитали Вероника Михайлова, която се е заела с почистването, дали могат да се включат. После пък пристигнали още две дечица. След тях и едни бебета, едвам щъпукащи... И най-после бащи се притекли на помощ при преместването на чувалите с боклуците.

" И вярата ни се върна. С нея - и традицията за заслужена бира. Сърцето в " сърцето " на Велико Търново е освободено, с цел да бъде напълнено още веднъж и да продължи да тупти избавено най-малко още едно детско сърце! ", написа Вероника Михайлова във Facebook.

Междувременно децата, които са помогнали с почистването, са предложили две неща: Първото - на всички места да бъдат разлепени инструкции какво може и какво не трябва да влиза в сърцето. Второто - санкции.



Децата са ги преброили - над 90 бр. Такива капачки, обаче, НЕ!



За употребявани акумулатори в сърцето място НЯМА!



Част от положителните хора, които са " освободили " сърцето, с цел да бъде напълнено още веднъж и да продължи да тупти избавено най-малко още едно детско сърце!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР