Сърцето - този символ на съпричастност, доброта, надежда и подкрепа,

...
Сърцето - този символ на съпричастност, доброта, надежда и подкрепа,
Коментари Харесай

191 стипендианти и 69 отличници - успехът на инициативата С тениска на бала

Сърцето - този знак на съпричастност, добрина, вяра и поддръжка, ще е непокътнатият знак на набиращите все по-голяма известност измежду зрелостниците тениски за бала тази година. Това стана известно при представянето на новите модели за випуск 2019 в клуб " Перото ", където публично беше даден старт на шестата акция на благородната самодейност " С тениска на бала " на " Мото Пфое ", подкрепяна горещо и от Аctualno.com .
Любимите занимания на зрелостниците - новите технологии, стрийт артът и бордовете, са пресъздадени в сърцата на абитуриентските тениски - сърце, снимано от дрон; сърце - графит, нарисувано със спрей и сърце-отпечатък в индо ръб визия.

Чрез уеб страницата на самодейността и основания нов Instagram профил, зрелостниците ще могат да си избират и поръчват тениска за бала. За доставката ще могат да употребяват и специфичен пощальон на DHL, които са специфичният логистичен сътрудник на самодейността.
" Целият випуск на нашето учебно заведение предходната година бяха с тениски, по-миналата - също. Тази година сме ние и също ще сме с тениски ", показа пред Аctualno.com абитуриентката Янна Хайвазова от Испанската гимназия, която е измежду трите девойки дали концепцията дизайнът на тениските да е дело на самите зрелостници и която се чака да се разгърне следващата година. Яна показа и че си е избрала за бала сива тениска със сърце - графит от моделите за тази година.
" От 1996 година " Мото Пфое " стартира да поддържа деца в неравностойно състояние като в първите години събирахме средства за абитуриентския бал на децата, закупувайки костюми и куверти. Преди няколко години надградихме самодейността и стартирахме концепцията " С тениска на бала ", с която набираме средства за стипендии за продължение на образованието на децата в неравностойно състояние ", описа шефът на " Мото Пфое " Атанас Фурнаджиев.
" Преди 2 години взехме решение отново да надградим самодейността, давайки стипендия и за отличен триумф ", означи той и уточни, че от основаването на самодейността за миналите 5 години са събрани над 423 000 лева, които са дарени на нуждаещите деца. " Това са 191 стипендии на 191 стипендианти и сме отпуснали 69 стипендии за отличен триумф ", посочи шефът на " Мото Пфое ".
" От година на година самодейността придобива все по-голяма известност като единствено за тази година още през ноември 2018 година деца от гимназията за приложни изкуства в София ни се обадиха да попитат по кое време ще могат да си купят тениски за бала ", сподели още той.
Атанас Фурнаджиев изрече признателност на сътрудниците и изрази вяра тази година самодейността да стане още по-популярна и повече деца да бъдат подкрепени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР