„Сърцето ще изскочи от страх, няма как да заспи човек“.

...
„Сърцето ще изскочи от страх, няма как да заспи човек“.
Коментари Харесай

Бесарабска българка в Киев: В Украйна в момента няма безопасно място


„ Сърцето ще изскочи от боязън, няма по какъв начин да заспи човек “. Това сподели за първата нощ след началото на войната в Украйна бесарабската българка Таня Станева.

Тя към момента е в Киев. В една къща е дружно с още 20 души и това ги кара да се усещат по-сигурни. Знаем обаче, че в Украйна сега няма безвредно място, посочи дамата.

Към 4 ч. сутринта са чули ракети и аероплан, нещо е паднало върху жилищна постройка. Не е известно дали има жертви, ранени сигурно има, сподели Станева.

Тя към момента няма да се изтегля, тъй като щерка ѝ – на 12 години, е на село с баба си и дядо си. При първа опция ще отиде при нея.

По думите й по съветските медии се оповестява, че това са насилствени ограничения за налагане на мир. Виждате ли логичност в това, аз не виждам, попита бесарабската българка.

„ Човек не се ражда Хитлер, той става Хитлер вършат го подобен хората, които го поддържат, които мълчат. Такава злоба в никакъв случай не съм изпитвала през живота си. Нямам сили дори се апелирам, тъй като съм цялостна с такива усеща “, разяснява Таня Станева.

Бесарабската българка призна също, че хората в Украйна се усещат изоставени.

Гледайте повече във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР