„Сърцето ми се скъса! Брат ми почина ден преди да

...
„Сърцето ми се скъса! Брат ми почина ден преди да
Коментари Харесай

Янка Рупкина погреба брат си

„ Сърцето ми се скъса! Брат ми умря ден преди да навърша 80 години! Не устоя, беше дълго време в кома в болничното заведение в Бургас. Едва устоях, само че на другия ден трябваше да пея на концерт “.

Това показа огромната ни национална певица Янка Рупкина, която за първи път показа за персоналната покруса, която й се случила преди дни.

„ Не желаех хората да знаят, тъй като това е персонално преживяване за мен и двете ми сестри. Събрах се, стегнах се и пях на концерта на другия ден, тъй като нямаше по какъв начин – хората са си дали парите, с цел да ме видят “, споделя още Рупкина, цитира „ България ДНЕС “.

Певицата към този момент е загърбила абсурда с двамата съветници Георги Манев и Тодор Ангелов, които бяха срещу да вземе почетния знак на Бургас.

„ Как не ги е позор тези хора, нямала съм принос? Че те ли имат? 50 години популяризирам тази страна, а те какво са дали. Още не съм я изживяла тази засегнатост “, ядосва се Янка, припомняйки си случката отпреди месец.

Тези дни тя се готви за нови два концерта – първият в Кипър на 5 октомври и вторият в зала 1 на НДК на 22 октомври. И двата са честване на юбилейните 80 години, които навърши на 18 август.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР