Сари: Азар може да бъде най-добрият в света, дори ако

...
Сари: Азар може да бъде най-добрият в света, дори ако
Коментари Харесай

Сари: Азар може да бъде най-добрият в света, дори ако остане в Челси

Сари: Азар може да бъде най-хубавият в света, даже в случай че остане в Челси
,,Еден Азар може да стане най-хубавият футболист в света, даже в случай че остане в Челси “. Това съобщи мениджърът на,,сините “ Маурицио Сари на конференция преди утрешния мач на тима против Манчестър Юнайтед.

Белгийският национал нееднократно показа, че желае да завоюва Златната топка, както и възможното да премине в Реал Мадрид един ден. 27-годишният футболист се намира в отлична форма, откакто означи 8 гола във всички шампионати от началото на сезона.

Италианският ментор на Челси Сари е сигурен, че Азар може да реализира упоритостите си, в случай че остане в Лондон.,,Той е приказен футболист “, стартира експертът.,,Ще бъде извънредно значимо той да остане в нас, в случай че желаеме да реализираме високите си цели. Мисля, че той може да завоюва Златната топка, до момента в който е при нас, без да се постанова да отива в Испания “.

,,Това би могло да се случи, в случай че Челси завоюват Шампионската лига, а Белгия стане европейски първенец, да кажем. Тогава той ще е постигнал всичко на клубно равнище, което ще му е изцяло задоволително за най-престижната самостоятелна премия в международния футбол “, приключи Сари. Челси се изправят против Манчестър Юнайтед на,,Стамфорд Бридж “ в събота от 14:30 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР