Сърфистката Емили Ратайковски споделя за интимни детайли, които хората не

...
Сърфистката Емили Ратайковски споделя за интимни детайли, които хората не
Коментари Харесай

Емили Ратайковски: Чувствам се най-добре, когато съм гола

Сърфистката Емили Ратайковски споделя за интимни елементи, които хората не знаят за нея, като споделя, че когато не носи облекла се усеща най-добре. В изявление на Свети Валентин, брюнетката показа: " Преди всичко аз държа да съблюдавам личните си правила. Обичам да върша избора си сама. Чувствам се най-добре, когато съм гола вкъщи - сюрпризирани ли сте от това? "

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Feb 15, 2018 at 11:25am PST

Емили също признава, че тя скрито е сантиментална, само че среща компликации в отговарянето на известия. Разкривайки останалите си секрети, Емили сподели: " Аз съм личният си воин - вие също сте. Аз съм в действителност ужасна певица, само че ние всички сме способни да реализираме повече в сравнение с осъзнаваме. Аз съм комплицирана, скрито сантиментална, неприятна с отговарянето на известия, не се връщам обратно, същинска, глупава ", споделя манекенката.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jan 30, 2018 at 7:42am PST

Междувременно Емили призна, че хората по никакъв начин не имат вяра, че тя е секси и интелигентна по едно и също време. Тя споделя: " Във всяко мнение, което е написано за мен, че съм полова и така нататък, следва учудване, че имам концепция от политика. Това единствено по себе си е сексистко. Защо би трябвало или едното или другото? "

 Емили Ратайковски е рекламно лице на личната си марка за бански костюми +7

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ЕМИЛИ ВИЖТЕ ТУК!

СНИМКИ НА EМИЛИ РАТАЙКОВСКИ В " ИНСТАГРАМ " ВИЖТЕ ТУК!!!

 Емили Ратайковски в
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР