Сърфист оцеля след нападение на бяла акула край бреговете на

...
Сърфист оцеля след нападение на бяла акула край бреговете на
Коментари Харесай

Сърфист едва оцеля след атака на акула в Австралия

Сърфист оцеля след нахлуване на бяла акула край крайбрежията на Западна Австралия, откакто хищникът е откапал част от крайници му и от дъската за сърф, заяви „ Нюзуик “.
Приятелката на 28-годишния Фил Мъмерт споделя, че е извадил страховит шанс, че е оживял и благодари на хората, помогнали му да се избави. Отхапаната през средата дъска свидетелства за срещата на Фил с 4-метровото страшилище.
В обществените мрежи са публикувани фотоси от болничното заведение, в която Мъмерт лекува ранения си крайник. Приятелката му споделя, че той се оправя добре след интервенцията. При нападението акулата е откъснала няколко части от крайници му.
Намиращи се наоколо сърфисти са му се притекли на помощ и той е откаран в схващане в болничното заведение. Младата жена благодари на всички, които са избавили живота на приятеля ѝ и са го отнесли на брега, както и на тези, които са държали крайници му, до момента в който дойде спешна помощ.
Правителството на Западна Австралия направи изказване, че оглед с дронове е удостоверил съществуването на пасажи от сьомга и колония на тюлени в региона на офанзивата, който е доста известен измежду плувците и риболовците.
Тези условия може да усилят вероятността хората в този регион да се сблъскат с акула. След нападението плажът е бил закрит, оповестява изданието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР