Сърбия се намира в много по-тежко положение отколкото това изглежда

...
Сърбия се намира в много по-тежко положение отколкото това изглежда
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия се намира в много по-тежко положение отколкото изглежда

Сърбия се намира в доста по-тежко състояние в сравнение с това наподобява на пръв взор. Над страната ни са надвиснали гъсти черни облаци.

В края на лятото идва време, което ще бъде най-трудното от 1944 година насам. Не укривам това от народа и няма да го скрия и от Вас.

Това сподели сръбският президент Александър Вучич по време на срещата си със сръбския патриарх Порфирий. Според Вучич някои международни водачи плануват доста по-трудни времена от тези преди и по време на Втората международна война.

Вучич твърди, че Сърбия " се намира в много характерна обстановка заради казуса с Косово и чака още по-мощен напън против Белград ".

" От деня когато Владимир Путин изясни от формално-правна и политическа позиция за какво атакува Украйна всички западни сили работят за ускорено разрешаване на косовския възел с цел да изземат от ръцете на Путин неговите причини. Това нещо го слушам на всяко едно място където бях в Европа ", сподели Вучич и напомни, че " Сърбия е единствената страна в Европа, която не е наложила наказания против Русия и заради тази причина е подложена на голям напън ". " Това ни основава огромни проблеми и тези проблеми ще бъдат все по-големи ", сподели още той.

Вучич изиска помощ от църквата с думите: Без нашата черква нашият народ отвън границите ни мъчно ще оцелее. Трябва да ни помогнете всички хора да схванат позицията на Сърбия. Всички да бъдем дружно. Да бъдем единни в тези времена.

Сръбският патриарх Порфирий се разгласи за прекъсване на войната и прикани за мир. Той благодари на Вучич за " виновното държание и кардиналната позиция в тази рецесия ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР