Сърбия победи с 1:0 Парагвай в контрола, а успеха донесе

...
Сърбия победи с 1:0 Парагвай в контрола, а успеха донесе
Коментари Харесай

Митрович не спира да бележи за Сърбия

Сърбия победи с 1:0 Парагвай в контрола, а триумфа донесе Александър Митрович, който вкара единствения гол в 90-ата минута. Гостите довършиха дуела с човек по-малко, откакто Мигел Алмирон беше изпъден в 53-ата минута.

След пауза от 16 години сърбите още веднъж домакинстваха в Крушевац. Селекционерът Любиша Тумбакович заложи на състав, в който липсваха част от звездите. Публиката очакваше по-отворен мач, само че и двата тима действаха внимателно. Без Душан Тадич и Сергей Милинкович-Савич домакините не бяха задоволително изобретателни. Най-деен беше Адем Ляич, който опита няколко удара от далечна отдалеченост.

Алмирон имаше жълт картон от края на първото полувреме, а при започване на второто симулира в наказателното поле за дузпа и реферът го изгони. Парагвайците се затвориха още по-дълбоко в половината си и не се виждаше по какъв начин Сърбия може да стигне до гол. Все отново, в последната минута Милан Родич центрира от левия фланг към Митрович и той вкара с глава. Това беше 29-о попадение за тарана в 53-ия му мач с националния екип.

В понеделник сърбите гостуват на Литва в следващия кръг от квалификациите за Евро 2020.

Снимка: Starsport
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР