Сърбия няма да признае Косово“, написа президентът Александър Вучич в

...
Сърбия няма да признае Косово“, написа президентът Александър Вучич в
Коментари Харесай

Дипломатическите усилия на Макрон и Шолц за Косово - без резултат

" Сърбия няма да признае Косово “, написа президентът Александър Вучич в профила си в Instagram, написа БНР. 

След среща на Съвета по национална сигурност сръбският държавен глава разгласи, че е получил предложение за нова преговорна рамка с Косово от пратениците на немския канцлер Олаф Шолц и френския президент Еманюел Макрон.

Вучич организира серия от срещи със специфичния представител на Европейския съюз за разговора сред Белград и Прищина - Мирослав Лайчак и със съветниците по външната политика и политиката за сигурност на Германия и Франция Йенс Плетнер и Еманюел Бон. Лайчак, дружно с представители на немския канцлер и френския президент, дойде за среща с президента на Сърбия след срещата с премиера на Косово Албин Курти.

Преди срещата президентът на Сърбия, на взаимна конференция с президента на Унгария, разкритикува изказването на министъра на вътрешните работи на Косово Джелал Свечла, че Косово има свои лични институции, които " ще ръководят тази територия и съдружници, които ще я обезпечат ".

След срещата с унгарския президент Катлин Новак, Вучич сподели, че към този момент е ясно, че позицията на Прищина се основава на желанието за " доминиране ".

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР