Сърбия не успя да спечели нужния гейм срещу ПолшаОтборът на

...
Сърбия не успя да спечели нужния гейм срещу ПолшаОтборът на
Коментари Харесай

Сърбия не успя да спечели нужния гейм срещу Полша

Сърбия не съумя да завоюва нужния гейм против Полша
Отборът на Полша победи Сърбия с 3:0 (28:26, 28:26, 25:22) във втори мач от група J на третата фаза на Световното състезание по волейбол.

В Торино сърбите демонстрираха радикално друго лице след успеха си в три гейма над домакини Италия ден по-рано. Поляците бяха по-решителни в основните моменти и съумяха да измъкнат първите два гейма, а по-късно се постановиха и в третия, с цел да стигнат до чист триумф. Този резултат резервира възможностите и на Италия, като довечера домакините би трябвало да реализират победа с 3:0 над Полша, с цел да се надяват на класиране към полуфиналите. Ако се стигне до подобен сюжет, трите тима ще имат идентичен брой точки и еднакъв геймов баланс, и ще се гледа точковия баланс, с цел да се дефинират позициите. При всеки различен резултат Полша ще завоюва групата, а Сърбия ще продължи напред от второ място.

В другата група Съединени американски щати победи Русия с 3:0 (25:22, 25:23, 25:23) за деветата си поредна победа от началото на Мондиала. След втората си загуба в тази фаза руснаците отпадат, а през днешния ден Съединени американски щати и Бразилия ще дефинират разпределението на първите две места в пряк конфликт.

Полуфиналите на Световното състезание ще се играят на следващия ден, а финалът е в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР