Сърбинът Новак Джокович преодоля втория кръг на Western & Southern

...
Сърбинът Новак Джокович преодоля втория кръг на Western & Southern
Коментари Харесай

Джокович превъзмогна болката в Ню Йорк, Тийм и Зверев са аут

Сърбинът Новак Джокович преодоля втория кръг на Western & Southern Open след 7:6(2), 6:4 против литовеца Рикардас Беранкис, макар че изпитваше дискомфорт в рамото. Именно поради това той бе заставен да се откаже от мач на двойки по-рано денем.

" Състоянието ми се усъвършенства. Не колкото ми се желае, само че несъмнено нещата вървят в добра посока. Надявам се да не се утежни след днешния мач. С физиотерапевта ми ще създадем всичко допустимо и ще забележим какво ще ни донесе утрешният ден “, сподели поставеният под номер 1 Джокович, който ще играе против Тенис Сандгрен в идната фаза.

Филип Краинович пък сервира втората изненада за деня в Ню Йорк, откакто победи Доминик Тийм с 6:2, 6:1. В идващия си мач на шампионата той ще срещне унгареца Мартон Фучович, отстранил по-рано Григор Димитров в трисетова борба.

“Мисля, че започнах доста добре през днешния ден. Бях нападателен и в действителност съм щастлив, че съм в третия кръг. Не мисля, че Тийм игра добър тенис през днешния ден, само че сграбчих шанса си и считам, че заслужавах да печеля “, сподели Краинович,

Анди Мъри завоюва най-голямата победа след завръщането си на корта. Британецът победи поставения под №5 Александър Зверев с 6:3, 3:6, 7:5 във втория кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР