Сърбинът Небойша Милошевич дебютира като част от треньорския екип на

...
Сърбинът Небойша Милошевич дебютира като част от треньорския екип на
Коментари Харесай

Новият помощник на Стоянович си пожела големи успехи с Левски

Сърбинът Небойша Милошевич дебютира като част от треньорския екип на Левски. Специалистът, който се чака от месец на " Герена ", най-накрая се присъдени към щаба на Славиша Стонович и ще бъде негов първи помощник-треньор.

Въпросният ментор е доста добър другар със " синия " лидер, като акцентира, че двамата имат доста сходна философия за футболната игра. Милошевич си пожела да помогне за постигането на огромните упоритости на отбора през този сезон.

 Статистиката дава вяра на Левски за 27-а купа
Статистиката дава вяра на Левски за 27-а купа

" Сините " започнаха по отличен метод гостуванията си за новия сезон

" Благодаря на футболен клуб Левски за доверието и отговорността, с която ме натоварва. Добре осведомен съм с треньорските и чисто човешки качества на Славиша Стоянович. Радвам се, че ще работя за един от най-големите клубове на Балканите. Левски е тим с богата история и обичаи. Знам какви са упоритостите му. Те са такива всяка година ".

" Знам, че Левски не е печелил трофей от 2009 година. За последно е бил в групите на Лига Европа през 2010-а, по тази причина и упоритостите за този сезон са толкоз огромни. Трябва да бъдем оптимално съсредоточени и огромни експерти, с цел да продължат положителните резултати на отбора под управлението на нашия началник - Славиша Стоянович. Длъжни сме да задоволим желанията на нашата многочислена аудитория ".

 Левски е
Левски е " първенец " по тежки наказания от УЕФА

Това е трето дисциплинарно наказване за " сините " през последните няколко години

" Четири следващи победи са доста добър подтик, които ще дадат тласък за работа на футболистите. Както е споделил и Стоянович, в тима към момента има доста работа. Трябва да балансираме състава. Да подвигаме равнището с всяка една подготовка и мач ".

" Работил съм в няколко клуба дружно със Славиша. С принуда одобрих предлагането му да бъдем дружно и в Левски. Имаме доста сходна философия за футбола. На Левски му трябват непоклатимост и положителни резултати, с цел да реализира своите огромни цели ", приключи Милошевич с изявлението си пред клубната телевизия на Левски.

 Христо Йовов: Славиша Стоянович сплоти Левски, има смяна
Христо Йовов: Славиша Стоянович сплоти Левски, има смяна

" Лудогорец си остава любимец за купата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР