Сърбин, с претъпкана кола с мигранти, опита да избяга от

...
Сърбин, с претъпкана кола с мигранти, опита да избяга от
Коментари Харесай

Сърбин, с претъпкана кола с мигранти, блъсна патрулка в Пазарджишко

Сърбин, с препълнена кола с мигранти, опита да избяга от полицията и блъсна патрулка, заяви за " Фокус " представителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.  

Полицаи от Районното ръководство в Панагюрище забелязали тази заран лек автомобил със затъмнени стъкла на пътя сред село Попинци и града. Дежурният автопатрул неотложно последвал колата със сръбска регистрация, която не спряла на светлинната и звукова сигнализация на патрулиращите чиновници. Минути по-късно униформените спрели автомобила при разклона за панагюрското село Баня.

Когато почнала и фактическата инспекция, лидерът на " Ауди " -то със сръбска регистрация присъединил на задна скорост, блъснал полицейската " Киа ", изскочил от автомобила и почнал да бяга в посока село Бъта. Униформените открили, че в колата са транспортирани 10 незаконни мигранти. Към момента не е ясно тъкмо от кое място са влезнали на територията на страната ни, за къде са пътували и с каква е националността им.

Малко по-късно на територията на село Бъта е арестуван избягалият лидер, който се оказал сръбски жител. Задържан е в РУ-Панагюрище за период от 24 часа. Нанесени са материални вреди по служебния автомобил, за наслада няма подстрадали служители на реда и незаконни мигранти. По случая ще бъде формирано досъдебно произвеждане и ще бъде известена прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР