Сърбин бе убит, а българин - тежко ранен, при конфронтация

...
Сърбин бе убит, а българин - тежко ранен, при конфронтация
Коментари Харесай

Българин е ранен при меле с афганистанци във Виена

Сърбин бе погубен, а българин - тежко ранен, при борба с афганистанци и чеченци във Виена тази нощ, съобщи австрийската национална осведомителна организация АПА.

Меле сред шест души се разиграло тази нощ в регион Отакринг в столицата на Австрия. След като един от тях извадил нож, 21-годишен мъж получил тежки пострадвания и малко по-късно е умрял в болница. Човек, който е бил с него, е в тежко положение с заплаха за живота. Четирима души са арестувани.

Към 2 ч. тази нощ двете групи - 21-годишен сърбин и българин, от една страна, и четирима мъже от Афганистан и Чечения, от друга - влезнали в борба по незнайни към този момент аргументи, заяви полицейски представител. Инцидентът станал покрай входа на метростанция.

Както се показва, единият от групата на четиримата, 22-годишен, извадил нож и наръгал сърбина и българина. И двамата получили доста тежки пострадвания. Някъде към час и половина по-късно 21-годишният сърбин умрял в болница.

След това четиримата мъже избягали, само че малко по-късно били арестувани. По 22-годишния нападател е имало следи от кръв. По случая е формирано следствие.

В рамките на днешния ден обвинените ще бъдат разпитани. Засега не е ясно каква е повода за случилото се, дали са взели участие и още хора, както и типът и местонахождението на ножа.

Източник: БТА
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР