Сърби взеха един от най-големите хитове на Камелия почти 20

...
Сърби взеха един от най-големите хитове на Камелия почти 20
Коментари Харесай

Ретро хит на Камелия оживя в сръбски филм


Сърби взеха един от най-големите шлагери на Камелия съвсем 20 години след основаването му. В новия си филм „ Южен вятър” режисьорът Милош Абрамович взема решение да вкара и един от най-големите шлагери на 90-те в плана си– " Луда по тебе ". Идеята на кино лентата е да разкрие жестоката реалност в един трилър. А в лентата включва и един от огромните шлагери на Камелия.

Песента се извършва от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, тъй като ѝ припомня за приятни моменти от детството.

Камелия от своя страна е мощно сюрпризирана от интереса към нейния ретро шлагер. „ Това си е казус. Разбрах, че сега пускат и в огромните белградски нощни заведения „ Луда по тебе”. 20 години откакто съм я записала тя звучи на български в техния ефир. Изненадана съм по какъв начин в Сърбия, Хърватия, Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина влиза в техните най-популярни клипове в ЮТУБ ”, разяснява Камелия, написа „ Телеграф”.

Въпреки това певицата не възнамерява да обновява паметното парче, тъй като съгласно нея то звучи добре в този си вид. „ Каквото и да направя като нова версия, ще бъде надалеч от това, което се е харесало. Не съм мислила в такава посока, тъй като и за мен бе изненадващо всичко това”, споделя Камелия.

В интернет са оповестени още стотици клипове на песента на певицата, като всеки ден излизат нови и нови тълкования на песента й. Междувременно стана ясно, че песента не е единствената българска диря във кино лентата. В него вземат участие още актьорите Христо Шопов и Ивайло Захариев, който нашумя с ролята си на Мартин в сериала „ Под прикритие”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР