Сара и Ким загърбиха драмата, за да направят важно изявление.Надявахме

...
Сара и Ким загърбиха драмата, за да направят важно изявление.Надявахме
Коментари Харесай

Актрисите от Сексът и градът се събират за виртуална среща - slava.bg

Сара и Ким загърбиха драмата, с цел да създадат значимо изказване.

Надявахме се, че идващият път, когато забележим актрисите от “Сексът и градът” дружно, повода да е, тъй като се събират за продължение на сериала. Но в този момент Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се събраха, с цел да поддържат медицинските лица, които се борят против ковид.

И четирите изпратиха своите виртуални известия към докторите в болница в Ню Йорк по време на шоуто The Bradshaw Boys, дружно с някои от другите артисти в сериала.

“Знам какъв брой невероятни сте всички в болничното заведение ви, тъй като спасихте живота на майка ми, когато получи сърдечен удар, през 2001 година. Благодаря ви за всичко, което вършиме. Вие сте нашите супергерои в този момент, апелирам ви, пазете се. Благодарим ви от сърце”, сподели Синтия Никсън по време на своето послание.

Най-учудени бяхме да забележим Сара Джесика Паркър и Ким Катрал дружно в обща самодейност още веднъж, откакто сред двете се разви доста обществена драма през последните години. Катрал е единствената от четирите актриси, която разгласи, че не би се присъединила в бъдещи планове за продължение на сериала, и то основната причина са влошените й връзки със Сара.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР