Сара Фъргюсън каза някои успокояващи и смели думи за своите

...
Сара Фъргюсън каза някои успокояващи и смели думи за своите
Коментари Харесай

Четири смели думи на Сара Фъргюсън след втората диагноза за рак, докато споделя подкрепата си за Кейт

Сара Фъргюсън сподели някои успокояващи и смели думи за своите почитатели, откакто беше диагностицирана с рак за повторно.

Херцогинята разкри през януари, че е била диагностицирана със недоброкачествен меланом, форма на рак на кожата, която беше открита след премахване на ракова бенка по време на лекуване за рак на гърдата, с който тя се бори единствено шест месеца по-рано.

За страдание това беше първото от трите известия за рак от кралското семейство в границите на толкоз месеци. През февруари крал Чарлз разгласи, че и той е бил диагностициран с рак - а в петък принцеса Кейт показа личната си опустошителна диагноза рак.

Но в края на януари Сара беше цялата усмихната, до момента в който махаше на кралските почитатели, откакто посети кожния лекар си в болничното заведение „ Крал Уилям VII “ в Мерилебоун – и даже издаде актуализация от четири думи.

The 64-годишната сподели " Добре съм, благодаря ", когато попитаха почитатели по какъв начин се оправя отвън болничното заведение след назначението й. Облечена в тъмносин блейз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР