Сара Фъргюсън каза, че се чувства благодарна“, след като е

...
Сара Фъргюсън каза, че се чувства благодарна“, след като е
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън е благодарна за коледната покана на Royals в Сандрингам

Сара Фъргюсън сподели, че се усеща „ признателна “, откакто е поканена в Сандрингам за коледното бягство на кралското семейство.

Херцогинята на Йорк се причисли към старши членове на The Firm за първи път от 30 години, до момента в който поздравяваха доброжелатели пред църквата Света Мария Магдалена на Коледа. Не е била виждана с кралските особи в резиденцията им в Норфолк от развода си с принц Андрю през 1996 година

В нова обява в Instagram, показваща по какъв начин споделя лъчезарна усмивка с дъщерите си принцеса Беатрис и Юджини, Фърги приказва за щастието на фамилията и пожела на почитателите си Весела Коледа.

Тя написа в надписа си към фотографията: „ Наслаждаваме се на компанията си и се усещаме признателни през днешния ден. „ Надявам се всички да имат прелестен ден. Честита Коледа на всеки, който чества, и поздрави за сезона на всички! "

Снимки, направени отвън църквата, демонстрират принцеса Беатрис със брачна половинка Едоардо Мапели Моци и принц Юджини с Джак Бруксбанк. Семейството на кралиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР