Сара Джесика Паркър сподели в Инстаграм няколко нови снимки от

...
Сара Джесика Паркър сподели в Инстаграм няколко нови снимки от
Коментари Харесай

И просто така... те пак са четири

Сара Джесика Паркър показа в Инстаграм няколко нови фотоси от снимачната площадка на продължението на „ Сексът и градът “ - And Just Like That... На тях актрисата е прегърнала дългогодишните си приятелки Синтия Никсън и Кристин Дейвис, както и новодошлата Никол Ари Паркър. По този метод виждаме, че нюйоркчанките още веднъж са четири, макар че неналичието на Ким Катрал в ролята на Саманта Джоунс няма по какъв начин да не се усеща.

„ Бих пяла дружно любовни песни от 70 -те с тези трите всяка нощ “, написа към фотосите Сара Джесика Паркър. " Тези красиви същества ", пък показа 50-годишната Никол в своя профил, където рипостна фрагментите. Тя ще влезе в ролята на Лиса Тод Уексли, майка на три деца от Парк Авеню и документалист, както оповестиха предишния месец от HBO Max. Но какви тъкмо ще бъдат връзките й с главните три и добре познати героини следва да разберем.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

Продължението, за което към момента няма премиерна дата, ще се концентрира върху живота, любовта и другарството на Кари, Миранда и Шарлот, които към този момент са в своите 50. Към тях обаче, с изключение на Никол, ще се причислят още няколко нови лица – Сара Рамирес, Сарита Чаудри и Карън Питман.

„ Всички са разчувствани, че тези невероятни артисти се причисляват към фамилията на „ Сексът и градът “, съобщи изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг в изказване предишния месец. „ Всеки от тях ще добави своята неповторима искра и огромно сърце към тези нови герои и историите, които следва да разкажем. “ Затова пък ще забележим и доста от предходните герои, измежду които и Крис Нот, който също се завърна на снимачната площадка на сериала, с цел да влезе още веднъж в облика на Тузаря.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

 
Новите облекла на Кари Брадшоу – сред възхищението и недоволството

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР