Сара Джесика Паркър продължава да поддържа същата перфектна фигура, с

...
Сара Джесика Паркър продължава да поддържа същата перфектна фигура, с
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър поддържа фигурата си с хамптънската диета

Сара Джесика Паркър продължава да поддържа същата съвършена фигура, с която я виждаме от “Сексът и градът ” насам, нищо че неотдавна навърши 55 години. 

Въпреки това тя твърди, че тренира доста малко, а обича да се глези с италианска храна.

Но когато усети, че стартира да губи надзор над режима си, или когато желае бързо да смъкна някой спомагателен кг, се възползва от хамптънската диета.

Както можете да предположите, тя е доста известна измежду известните персони, като измежду другите звезди, които са я пробвали, са Ким Катрал, Кейт Хъдсън и Рене Зелуегер.

При нея доста намаляме приема на въглехидрати – до 30-60 грама дневно, според от това какъв брой бързи резултати желаеме. За да си набавим калориите, би трябвало да се съсредоточим върху храни с богато наличие на потребни мазнини и омега 3 и 6.

Когато Сара не поддържа диетата, обича да натъртва на сходен вид храни също, само че счита, че всичко е разрешено, стига да е с мярка.

 Сара Джесика Паркър поддържа фигурата си с хамптънската диета

Актрисата признава, че не е изключително огромен почитател на тренировките и нормално избира комплекси от извършения, които може да прави в границите на 20 минути, не повече.

Вижте няколко хрумвания за сходни тренировки от нас:

7-минутна подготовка срещу целулит

12-минутна HIIT подготовка, която можем да вършим и вкъщи

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР